top of page

Fotografická soutěž LABSKÁ MÝMA OČIMA


Církev československá husitská vyhlašuje fotografickou soutěž a následnou výstavu fotografií.

Neděle 12. listopadu 2023 od 14 hodin ve Sboru kněze Ambrože

PROGRAM: 14.00 setkání všech soutěžících, krátké slovo úvodem k soutěži 14.15 LABSKÁ OČIMA FOTOGRAFŮ v terénu 16.00-16.30 setkání znovu v kostele, diskuze při kávě 17.00 slovo závěrem před vernisáží

Cílem soutěže je přinášet nezávislé a autentické obrazové svědectví o životě v Labské kotlině I., prvního poválečného obytného komplexu ve městě a Labské II., ukázkového sídliště tzv. krásného sídliště z 60. let 20. století, projekt oceňovaný mnoha i zahraničními cenami. Tento projekt má zprostředkovat veřejnosti pohled na okamžiky každodenního života lidí, města, přírody v místě v “sousedství” Gočárova Sboru kněze Ambrože. Soutěž chce stimulovat rozvoj fotografie jako svébytného média, jako prostředek mezilidského poznání a porozumění. Protože každá fotografie bude mnohonásobně zvětšena, do soutěže budou zařazeny pouze fotografie z fotoaparátů. Při vernisáži 28. listopadu 2023 vyhodnocení vítězné fotografie s předáním ceny: fotobatoh Tamrac.

Akce se uskutečňuje za finanční podpory Královéhradeckého kraje, děkujeme. Sponzorem hlavní ceny je firma EKG s.r.o. Hradec Králové, děkujeme.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page