top of page

Svět indických dětí - beseda s indickým biskupem Derekem Fernandesem


Zveme vás na besedu s indickým biskupem Derekem Fernandesem do Sboru kněze Ambrože. Téma Svět indických dětí přiblíží projekt Adopce na dálku® a pomoci potřebným.

.

Beseda s videoprojekcí a hudebním doprovodem Mary Agelia Alfred z Indie, studentky, která přislíbila během besedy zazpívat písně v kannadštině a v hindštině.

.

Zazní písně o Indii, např. v překladu "Moje země je pestrá" - popisuje, jak je v každé části Indie barva a atmosféra země jiná, každý jazyk a každý dialekt má svou vlastní podstatu, jak počasí doplňuje každou odlišnou kulturu a dělá ji v různých částech Indie krásnou a jak různé zeměpisné aspekty dodávají zemi rozmanitost a chuť, a tím ji a její obyvatele spojují v rozmanitosti.

Nebo "Kvetoucí květiny" - motivační píseň o tom, že život je boj a že po každé noci je na konci tunelu světlo a slunce. Musíme být silní a neztrácet naději, ať se děje, co se děje. Oslovuje mladé lidi jako poupata a říká jim: "Všechny rozkvetlé květy rozlijte své barvy do světa a zazáříte v bitvách, kterým čelíte."

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page